Turnausjärjestäjä ESL on ilmoittanut IEM New York – alueturnauksien lohkojaot. Jokaisessa kolmessa alueellisessa turnauksessa kilpailevat joukkueet jaettiin kahteen eri lohkoon. Cloud9:n puuttuminen Pohjois-Amerikan alueturnauksesta on merkittävä miinus.

Pohjois-Amerikan ja CIS- alueen alueturnauksissa palkintopotin lisäksi jaossa on elintärkeitä RMR-pisteitä, jotka edesauttavat joukkueiden Major-unelman pysymisessä.

Vaikka Euroopan alueturnauksessa palkintopotti on paljon suurempi (140 000 dollaria), kuin muissa kahdessa alueturnauksessa. Suurin eroavaisuus on kuitenkin se, ettei Euroopan turnauksessa jaeta ollenkaan RMR-pisteitä. Euroopan alueella RMR-turnaus on Dreamhack Open Fall.

Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueturnaukset käynnistyvät lohkovaiheella 6. lokakuuta alkaen ja puolestaan CIS-alueen turnaus starttaa viikkoa myöhemmin.

Pohjois-Amerikan alueturnauksen A-lohkossa pelaavat: FuriaEvil GeniusesImPeriumTriumphRebirthNew England Whalers. Pohjois-Amerikan alueturnauksen B-lohkossa pelaavat: Liquid100 ThievesTeamOneChaosRBG ja Mythic.

Euroopan alueturnauksen lohkossa A pelaavat: VitalityG2fnaticComplexity. Ja puolestaan lohkoon B on sijoitettu seuraavat joukkueet: FaZeBIG, Heroic, OG.

CIS-alueen alkulohkot:

A: Natus VincereforZeVirtus.proK23Cyber LegancyEspada

B: SpiritGambit YoungstersWinstrikeNemigaETHEREAL ja HellRaisers.