IeSF:n maailmanmestaruusturnaus huipentuu huomenna pelattaviin finaaleihin. Suomea ei viimeisellä päivällä kuitenkaan nähdä.

Counter Strikessä Suomea edustanut HAVU aloitti turnauksen vahvasti voittamalla lohkonsa 3-0. Ainoa joukkue joka antoi minkäänlaista vastusta lohkoissa oli venäjän forZe jonka HAVU voitti lukemin 16-12. Azerbaidžanin FiRENATiON ja Georgian WMGC kaatuivat molemmat HAVUlle luvuin 16-2.

Pudotuspeleissä HAVUn vauhti kuitenkin talttui kuin vastaan asettui ruotsalainen sekajoukkue duttdutt. Best-of-3 ottelun ensimmäisenä karttana pelattiin HAVUn valitsema Overpass, joka meni äärimmäisen tasaisen taiston jälkeen ruotsalaisille luvuin 19-16. Toisena karttana pelattiin duttduttin valitsema Cache, kartta oli lähes poikkeuksetta ruotsalaisten juhlaa ja päättyi HAVUn häviöön luvuin 9-16. Tappion myötä HAVU sijoittui turnauksessa jaetulle 7. sijalle. Pudotuspeliottelun voi katsoa alta.

Tekken 7 taistelupelissä kilpaillut Joni ”Jopelix” Huovinen selvitti myös tiensä 16 parhaan joukkoon, mutta tippui pudotuspeleissä Israelin edustajalle luvuin 0-3 aikaisin perjantaina.

Vielä ei tiedetä monenneksiko Suomi sijoittuu koko tapahtumassa, mutta ilman yhtään välieräpaikkaa on varsin selvää että 2017 tulee olemaan Suomen huonoin sijoutus miesmuistiin.

Kuvalähde: SEUL

Katso suoraa videota toMi_ii www.twitch.tvsta