Elisa Nordic Championshipin viimeisiä pelejä saatiin jännittää viikonloppuna oikein urakalla. CS:GO:sta nautittiin koko rahan edestä: Perjantaista sunnuntaihin tarjoiltiin suomalaista laatu CS:sää. Viikonlopun perusteella näyttää siltä, että Suomen kärkijoukkueiden kastiin on nousemassa uusi nimi: IQUE. Joukkue on aiemmin nähty pelaamassa Chocho&friends -nimellä, ja sitä valmentaa Toni Luhtapuro.

Lauantain välierissä IQUE onnistui tuhoamaan KOVAn haaveet finaalipaikasta voittamalla BO3-ottelun 2-0 (Mirage 16-3, Vertigo 16-12). Lauantaina HAVU tiputti vahvalla pelillä hREDSin suoraan pronssipeliin 2-0. (Inferno 16-2, Dust2 16-2). Näiden otteluiden myötä finaalipaikasta keskenään taistelivat HAVU ja IQUE, kun taas pronssipelissä toisensa kohtasivat KOVA ja hREDS.

Sunnuntaina otteluiden voittajat ratkottiin pitkän kaavan kautta, kun sekä pronssiottelussa että finaalissa voittaja ratkesi vasta kolmannen ottelun jälkeen. Pronssipelit olivat todella tasaisia, ja kierrosvoittoja joukkueet napsivat lähes vuoron perään, mutta lopulta hREDS varmisti voittonsa Overpassissa lukemin 16-9.

Finaaliottelussa IQUE aloitti vahvasti voittamalla loistavassa vireessä olleen HAVUn jatkoajalla lukemin 19-16 omassa karttavalinnassaan Miragessa. HAVUn valinta Overpass meni selvin lukemin HAVUn pussiin lukemin 3-16. Illan viimeinen kartta Nuke oli myös HAVUn ilottelua, ja päättyi lukemin 4-16.

Voitollaan HAVU varmisti paikkansa kevään Elisa Invitational -turnauksessa, joka pelataan huhtikuussa.