Addiction eSportsia edustanut Janne ”Janetzky” Aho saapui turnaukseen ennakkosuosikkina. Vastaan asettui turnauksessa kaikki yllättänyt Juuso ”Jubu” Sipiläinen, joka kaatoi osakilpailuissa ENCE eSportsin Antti ”Kufdon” Lammin.

Onnistuimme turnauksen jälkeen jututtamaan tuoretta mestaria Jannea, joka kertoi meille turnauksesta ja tunnelmistaan.

Millaiset on nyt fiilikset, olet ensimmäinen Hearthstonen Suomen mestari?

”Fiilikset on kyllä hyvät! Finaaliotteluun lähdin varmin mielin. Jubun pakat olivat helposti voitettavat omilla pakoillani”

Mitä mieltä olit turnauksesta, tämä oli ensimmäinen eSM-turnaus koskaan?

”Ensimmäinen eSM oli ainakin Hearthstonen osalta rakennettu hyvin. Osakilpailurakenne oli todella mielenkiintoinen ja toimi hyvin. Suuri palkintorahojen jakautumisessa tapahtuva ero oli merkittävä ja jokainen yritti täysillä päästä finaaliin”

Mitä odotat tulevalta lisäosalta?

”En ole vielä uskaltanut arvioida tulevaa lisäosaa, sillä kaikki kortit on nähtävä ensin. Odotan kuitenkin, että meta tulee muuttumaan merkittävästi. Tällä hetkellä pelattava Tempo-meta on hyvin voimakas verrattuna muihin, joten lisäosa tulee todennäköisesti muuttamaan meininkiä. Muutos on aina mukavaa!”

Mitä seuraavaksi sinulla on suunnitelmissa?

”Ensiviikolla Blizzardin kesäkauden preliminary turnaus, sieltä yritän metsästää paikan Euroopan mestaruuskisoihin. Pohjoismaiden mestaruuskisat tulevat myös sitten joskus. Näiden kaikkien jälkeen sitten pelailemaan Indonesiaan”

Terveisiä, kiitoksia, shoutoutteja?

”Terveisiä Snapplelle, joka ehti nopeasti paeta paikalta. Tosi loistava turnaus ja suuret kiitokset järjestäjille! Kiitos Wampie ja tiimikaverit, jotka auttoivat valmistautumaan turnaukseen. Suurin shoutout kuitenkin Ville ”MortalP” Lepistölle, jonka takia pelasin turnauksessa Magea!”

Näin kommentoi ensimmäinen Hearthstonen eSM-mestari, Janetzky!

Lopputulokset

  1. Janne ”Janetzky” Aho – 2000€ + paikka Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin
  2. Juuso ”Jubu” Sipiläinen – 1000€

Janetzky on ensimmäinen #eSM Hearthstone-mestari! #eUrheilu #eSportsfi #Hearthstonefi #Assembly

A photo posted by eUrheilu.com (@eurheilu) on