Overwatch-Liiga potkaistaan käyntiin joulukuussa, ja liigajoukkueet ovatkin jo alkaneet tarjoamaan lisää tietoa itsestään. Tänään oli San Franciscon vuoro, joka paljasti joukkueensa virallisen nimen ja logon.

Joukkue tulee edustamaan kaupunkiaan nimellä San Francisco Shock. Virallisiksi väreikseen joukkue on valinnut oranssin, harmaan ja kullan, ja logokseen kullankeltaisen aaltokuvion.

San Francisco Shockin nimi ja logo edustavat alueen "seismistä energiaa ja aktiivisuutta". Logon kultainen väri puolestaan viittaa alueen historialliseen kultaryntäykseen ja sen muoto San Fraciscon Bay Bridgeen.

Joukkueen taustavoimana ja omistajana toimii eurheiluorganisaatio NRG.

"Ei ole parempaa paikkaa perustaa eurheilun keskipiste kuin San Francisco", sanoi NRG Esportsin perustaja ja toimitusjohtaja Andy Miller. "Olemme innokkaita päästessämme tuomaan kaupunkijoukkueen alueelle, joka on ollut keskeinen osa videopelaamisen kasvua Pohjois-Amerikassa."

NRG Esportsin puheenjohtaja Brett Lautenbach lisäsi myös, että organisaatio tulee tuomaan eurheiluelämyksiä San Franciscon alueelle myös live-otteluiden, amatööritapahtumien ja "gaming lifestyle experiencien" avulla.

San Franciscon joukkuekokoonpano julkistettiin jo viime kuun lopulla, joten joukkue alkaa pikkuhiljaa olemaan valmis marssimaan taistelukentille.

Lähde: San Francisco Shock