Euroopan LCS-kaudesta on kohta kolmannes takana ja vielä tällä viikolla lohkoissa pelataan lohkojen keskinäisiä otteluita ennenkuin joukkueet ottavat mittaa myös toisen lohkon joukkueista.

Viime viikolla mieleenpainuvinta oli Unicorns of Loven vire. Joukkue kaatoi sekä Origenin, että lohkon ennakkosuosikin H2k Gamingin. Tällä viikolla Yksisarviset kohtaavat viime viikolla kauden ensimmäisen voittonsa saavuttaneen Splycen.

Splyce kohtaa Unicorns of Loven lisäksi torstaina alkavalla kierroksella myös Aleksi “Hiiva” Kaikkosen Origenin. Pystyykö Origen vihdoin saamaan merkinnän voittosarakkeeseensa.

Viikon 3 ohjelma

Torstaina 2. helmikuuta

  • Splyce vs. Unicorns of Love klo 18:00
  • Misfits vs. Fnatic klo 21:00

Perjantaina 3. helmikuuta

  • Vitality vs. H2k Gaming klo 18:00
  • G2 Esports vs. GIANTS! Gaming klo 21:00

Lauantaina 4. helmikuuta

  • Splyce vs. Origen klo 16:00
  • ROCCAT vs. Fnatic klo 20:00

Katso ainakin nämä pelit

Splyce vs. Unicrons of Love torstaina 2. helmikuuta klo 18:00

Unicorns of Love pyrkii jatkamaan hyvää virettään Splycen kustannuksella. Pelissä on kovat panokkset sillä, jos Unicorns of Love aikoo taistella tosissaan lohkon voitosta, ei joukkueella ole varaa hutipeleihin.

Vitality vs. H2k Gaming perjantaina 3. helmikuuta klo 18:00

H2k kärsi viime viikolla ehkä hiukan yllättäen tappion Unicorns of Lovelle. Joukkueen pitää päästä nyt pikaisesti takaisin voittojen tielle, jos se mielii taistella lohkovoitosta. Varsinkin kun seuraavalla viikolla tulee vastaan toista lohkoa johtava ja viime kaudella sarjan vienyt G2 Esports.