Overwatch julkaisi keskiviikkona uuden  “Developer Update” -videon youtubessa PlayOverwatch -kanavalla. Videolla Overwatchin pelijohtaja Jeff Kaplan kertaa vuoden 2016 Overwatchin merkkipaaluja ja valottaa samalla vuonna 2017 mahdollisesti tulevia uudistuksia.

Overwatch-kilpailuiden katsojille suurin uutinen on parjatun katsoja-modin parantaminen. Kaplan kertoo videolla kehittäjätiimin tutkivan erityisesti kovasti pyydetyn kartan saamista pelin katsojille. Kehittäjät ovat saaneet paljon muuta palautetta elektronisen urheilun lähetysten tekijöiltä ja katsojilta. Palaute koskee pelin seuraamisen helpottamista.

-Toivomme saavamme näitä toimintoja käyttöön tulevana vuotena, Kaplan kertoo kehittäjien suunnitelmista.

Katsoja -modin parantamisen lisäksi Kaplan lupaili ensi vuodelle uusia karttoja ja hahmoja.

BlizzConissa juilkaistu uusi Oasis-kartta on tarkoitus tuoda peliin mukaan mahdollisimman pian uuden vuoden jälkeen. Tämän lisäksi Kaplan mainitsee videolla tekijöiden kehittävän lisää uusia karttoja, joista yksi perinteiseen pelimuotoon suunniteltu kenttä on edennyt kehityksessä pidemmälle.

-Kerromme asiasta lisää myöhemmin ensi vuonna, Kaplan lupaa salamyhkäisesti.

Myös uusia hahmoja on tulossa ensi vuonna. Overwatchin kehityksestä vastaavan Kaplanin mukaan kehittäjät työskentelevät useiden uusien hahmojen parissa.

-Meillä on yksi sankari, joka on hyvin lupaava. Alamme siirtää sitä meidän taiden linjaston läpi, mikä tarkoittaa, että meillä on kovempi luotto tähän hahmoon kuin muihin kehitteillä oleviin sankareihin, Kaplan kertoo.

-Meillä on myös todella hauskoja prototyyppejä. Toivomme niiden näkevän päivänvaloa vuonna 2017, hän jatkaa.

Muista uudistuksista Kaplan mainitsee mahdolliset uudet pelimuodot, mukautetun pelimuodon muutokset sekä lisätarvikkeiden kuten spraymaalien käytön laajentamisen. Näistä ja muista tulevista uudistuksista voit katsoa lisää alla olevalla videolla.