OG aloitti turnausurakkansa jo torstaina A-lohkon otteluilla, ja oli totutun vahva. GSL-tyylillä pelattavassa lohkovaiheessa tähtisikermälle ensimmäiseksi vastustajaksi valikoitui ehkä turnauksen ennakkoon heikoin joukkue, kun filippiiniläinen TNC Pro Team jäi eurooppalaisten jyrän alle. Voittajien ottelussa vastus koheni huomattavasti, kun Team Secret tarjosi kunnolla haastetta. Hallitseva major-voittaja OG selvitti kuitenkin ensimmäisen pelin hankalan alun, ja eteni lopulta 2-0 otteluvoittoon.

Team Liquid puolestaan aloitti hieman yskähdellen, kun se hävisi ensimmäisen pelin kiinalaista Team VG.J:tä vastaan. Yli tunnin kestänyt peli kääntyi lopulta kiinalaisten voittoon, mutta tämän jälkeen Liquid suorastaan dominoi vastustajiaan. VG.J ei kyennyt seuraavissa peleissä tarjoamaan mainittavaa vastusta, ja lopulta jyrän alle voittajien ottelussa jäi myös hienoja otteita esittänyt Team Wings. Näin ollen myös Liquid jatkaa turnaustaan vasta välieräottelulla sunnuntaina.

Vastustajat eurooppalaisille selviävät huomenna, kun molempien lohkojen loput ottelut pelataan. A-lohkossa TNC kohtaa häviäjien ottelussa iG Vitalityn, joiden voittaja ratkaisee Team Secretin kanssa Liquidin vastustajan. B-lohkossa Digital Chaos taistelee turnauselämästään VG.J:tä vastaan, ja voittaja kohtaa puolestaan Wings Gamingin.

Pelit alkavat sekä lauantaina ja sunnuntaina noin neljältä aamulla suomen aikaa. OG on sunnuntaina pelivuorossa ensimmäisenä, ja Liquidin ottelu alkuperäisen aikataulun mukaan alkaa noin seitsemältä aamulla.

Palkintosummat

  • 1. 135 000 $
  • 2. 60 000 $
  • 3.-4. 30 000 $
  • 5.-6. 15 000 $
  • 7.-8. 7 500 $