Viime marraskuussa ENCE ilmoitti nuoreksi osujaksi nimitetyn Jere ”sergej” Salon siirtyvän pois aktiivisesta kokoonpanosta motivaation puutteen ja lähestyvän varusmiespalveluksen vuoksi. Joulukuussa ilmeni, että ENCEssä on ollut paljon sisäisiä ongelmia, ja ehkä osittain näistä johtuen Miikka ”suNny” Kemppi siirtyi niin ikään pois aktiivisesta kokoonpanosta. Penkittämisen myötä Salo on pitänyt melko matalaa profiilia, kun taas Kemppi on julkisesti kertonut etsivänsä uutta tiimiä, ja uudesta tiimistä on huhuttu tiuhaan.

Tammikuussa Kemppi kertoi Ilta-Sanomille, että on rakentamassa uutta tiimiä  Timothy ”autimatic” Tanin ja Robin ”flusha” Rönnquistin kanssa. Joukkue ei kuitenkaan saanut tarpeeksi hyviä tarjouksia organisaatioilta, joten projekti hidastui, ja hieman myöhemmin Ta vaihtoikin Valorantiin. Kemppi ja Rönnquist kuitenkin jatkoivat projektiaan, ja nyt uusi joukkue on paljastettu.

Kempin ja Rönnquistin lisäksi joukkuetta tähdittää Salo. Neljäs pelaaja joukkueessa on liettualainen, aiemmin c0ntactissa pelannut Rokas ”EspiranTo” Milasauskas. Viides pelaaja ei ole vielä täysin varma, mutta tällä hetkellä joukkue testaa pelaamista turkkilaisen Buğra ”⁠Calyx” Arkinin kanssa. Kemppi paljastaa Twitterissä, että pelaajilla Arkinia lukuunottamatta on sopimus vielä tuntemattoman organisaation kanssa, mutta twiittien mukaan pian myös organisaatio tekee julkistuksen.