Vaikka Blizzardin viime syksynä julkistamasta Overwatch-Liigasta ei olekaan herunut paljoakaan tietoa, on selvää että kulissien takana ollaan oltu täyden työn touhussa. Huhut liigapaikkojen hinnoista heräsivät eloon aiemmin tänä keväänä, ja nyt ESPN on saanut lisätietoa niiden ostajiin liittyen.

ESPN:n lähteiden mukaan Blizzard on saanut sovittua jo kuuden liigapaikan ostosta. Ostajiin kuuluvat muun muassa amerikkalaisen jalkapallon joukkueen New England Patriotsin omistaja Robert Kraft ja baseball-joukkue New York Metsin omistaja Fred Wilpon. Näiden lisäksi ostajiin kuuluu tunnettuja eurheiluorganisaatioita, kuten Immortals ja NRG Esports.

Joukkuepaikat tullaan myymään sijainnin mukaan. Los Angelesin, San Franciscon, New Yorkin, Bostonin, Shanghain ja Seoulin liigaikat on jo myyty. ESPN:n lähteiden mukaan Los Angelesin ja San Franciscon liigapaikat myytiin jo aiemmin huhutulla 20 miljoonalla dollarilla Immortalsille ja NRG Esportsille. Muiden liigapaikkojen hinnat eivät ole vielä tiedossa.

Bostonin ja New Yorkin ostajat ovat sen sijaan perinteisten eurheilupiirien ulkopuolelta. New England Patriotsin emoyhtiö Kraft Sports Group tulee hallitsemaan Bostonin liigapaikkaa, kun taas New Yorkin liigapaikka menee Fred Wilponille ja tämän perheelle.

Overwatch-Liigan pitäisi aiempien ilmoituksien mukaan käynnistyä vuoden 2017 kolmannella fiskaalineljänneksellä, eli ennen syyskuun loppua.

Lähde: ESPN Esports Kuvalähde: Overwatch

 

Lue myös: