Overwatch Leaguen playoffien semifinaalit ovat päättyneet ja tämän kauden finaalijoukkueet ovat nyt selvillä. Turvallisten ennakkosuosikkien sijaan miljoonaottelussa nähdäänkin kaksi altavastaajaa, jotka onnistuivat yllättämään fanit suorituksellaan. Semifinaalit pelattiin paras kolmesta -ottelusarjana, joista kukin pelattiin paras viidestä -periaatteella.

Finaalijoukkueista ensimmäinen oli London Spitfire, joka kaatoi semifinaaleissa Tyynenmeren divisioonan ykkösjoukkue Los Angeles Valiantin. Spitfirea pidettiin paikoittain liigan kärkijoukkueena, mutta sen ongelmaksi nousi epätasainen suoriutuimen. Joukkueen onnistui kuitenkin vakauttaa pelinsä semifinaaleja varten, ja se peittosikin Valiantin jo kahdessa peräkkäisessä ottelussa luvuin 3-1 ja 3-0.

Kauden toinen finaalijoukkue on Joona ”Fragi” Laineen kotijoukkue Philadelphia Fusion, joka kohtasi semifinaalissa liigan ykkösjoukkueen New York Excelsiorin. Spitfiren tavoin Fusionkin on kärsinyt epätasaisista suorituksista, mutta playoffeissa nähtiin aivan toisenlaista peliä. Torstain 0-3 häviön jälkeen Excelsiorilla oli vielä tänään mahdollisuus napata tuplavoitto ja kääntää ottelusarja edukseen. Päivän avausottelu venyikin viidenteen erään asti, mutta lopulta Fusion nousi voittajaksi 3-2 tuloksella.

Playoffien finaalisarjan ensimmäinen peli pelataan ensi viikon lauantaina 02:00 alkaen. Otteluita jatketaan kello 11:00 ja viimeistään kolmannen pelin jälkeen on selvillä, kuka poistuu areenalta mukanaan liigamestaruus ja 1 000 000 dollaria. Tarkan otteluaikataulun löydät Overwatch Leaguen verkkosivuilta. Ottelut ovat katsottavina suorana Overwatch Leaguen Twitch-kanavalta.

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Blizzard