Lontoossa pelattava miljoonan dollarin FACEIT Major -turnaus huipentuu huomenna. Viidesätoista turnaukseen lähteneestä joukkueesta on jäljellä enää neljä, joista kaksi kohtaavat toisensa huomisen finaalissa.

Kisassa ovat tällä hetkellä vielä mukana MIBR, Na’Vi, Team Liquid ja Astralis, joista puolet karsiutuvat pois tämän päivän semifinaaleissa. Ottelut pelataan tänään kello 18:15 (MIBR VS Na’Vi) ja 21:45 (Team Liquid VS Astralis) ja ne voi finaalin tavoin katsoa suorana FACEITin Twitch-kanavalta tai suomeksi Yle Areenasta.

Huomisen jännitysnäytelmää ei kuitenkaan tarvitse katsella yksinään, ainakaan jos oleilemaan Jyväskylän alueella. Jyväskylän eSports-Seura järjestää nimittäin maksuttoman kisakatsomon Ilokivi OnStage -ravintolan kanssa. Tapahtumassa ei ole sisäänpääsymaksua ja sen ikäraja on K-18.

Ravintolan ovet aukeavat kello 16:15. Ilta käynnistyy kello 16:30 alkavalla näytösottelulla ja itse finaali polkaistaan käyntiin kello 20:10, mikäli aikataulut pysyvät kohdillaan. Otteluiden välissä ja aikana on myös tarjolla erilaista oheistoimintaa. Tarkat tiedot kisakatsomosta löydät seuran Facebook-sivuilta.

Lähde: Jyväskylän eSports-Seura Kuvalähde: FACEIT