HLTV on päivittänyt jälleen viikoittaisen CS:GO maailmanlistansa.

Listan kärkikolmikko säilyy viimeviikosta samana, eli piikkipaikkaa pitää tanskalaisnippu Astralis, perässään pohjoisamerikkalaiset Liquid ja Evil Geniuses.

Suomalainen HAVU palaa maailmanlistan TOP-30 joukkoon ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen. HAVU on näyttänyt hyviä otteita, niin kotimaassa, kuin kansainvälisilläkin kentillä, joten listasijoitus on oikeutettu. Hienoa nähdä kaksi suomalaista joukkuetta 30 parhaan joukossa.

Suomalainen HAVU jatkaa nousujohteista tekemistään. (kuva: TWITTER/ @HAVUgaming)

Toinen suomalaisjoukkue on tietenkin ENCE, joka ei ole pystynyt parantamaan listasijoitustaan moneen  viikkoon. 21.10. päivitetyltä listalta ENCE löytyy sijalta 10, joka on kaksi sijaa huonompi kuin viimeviikolla. ENCE lähtee kohottamaan sijoitustaan 7.-10. marraskuuta pelattavaan kova tasoiseen IEM Pekingin turnaukseen.

Listan suurimmat nousijat ovat juuri DreamHack Open Rotterdamin voittanut suomalaisen Otto ”ottoNd” Sihvon tähdittämä eurooppalaisjoukkue CR4ZY, tanskalainen Heroic sekä saksalainen Sprout, joista jokainen on nostanut sijoitustaan neljällä pykälällä.

Suurimmat tippujat ovat ENCEn ohella Tricked, North, FaZe, Hard Legion ja BIG, joista jokainen tippui kaksi sijoitusta alaspäin.

 

21.10.2019 päivitetyn HLTVn CS:GO maailmanlistan löydät täältä.

 

 

lähde: HLTV

kuvalähde: Havu Gaming