Pelaajien suureen suosioon noussut HomeStory Cup on edennyt kolmanteentoista nimikkoturnaukseensa. Turnauksen suosio pelaajien ja katsojien keskuudessa vain jatkaa kasvamistaan ja hurjalla palkintopotikka varustettu turnaus saa pelaajat ympäri maailman kerääntymään paikalle. Paikalle tulemista lämmittää myös TakeTV:n yleisörahoituksella viimevuonna rakennetut uudet tilat.

Turnaukseen kutsutuista 24:stä pelaajasta 2 ovat suomalaisia. Usein kotimaisten turnausten finaaleissakin nähdyt Vesa ”Welmu” Hovinen ja Joona ”Serral” Sotala.

24 kutsutun pelaajan lisäksi tapahtumaan osallistuu 8 karsinnoista turnaukseen mukaan päässyttä pelaajaa. Suuren pelaajamäärän järjestäjätaho perustelee idealla saada mahdollisimman monia viihdyttäviä persoonia paikalle kovimpien pelitaitureiden lisäksi.

Suurien kutsumäärien miinuksena tapahtumassa ei ansaita WCS-pisteitä. Tapahtuma ei siis ole mukana WCS Circuit -sarjassa, joten sen sijoitukset eivät tule vaikuttamaan vuoden 2016 StarCraft 2 World Championship Seriesin kutsuihin.

 

Lähteet: TakeTV, StarCraft2.fi