One Nation of Gamers ja GEICO Gaming yhdistävät jälleen voimansa maaliskuussa kahden 10 000 dollarin Hearthstone Major -turnauksen muodossa. Ensimmäinen turnaus järjestetään 10.-12.3. Pax East tapahtumassa. Pax East on tunnettu tapahtumana jossa Blizzard julkaisee yleensä ensimmäiset tiedot vuoden ensimmäisestä lisäosasta, joten Major turnaus sopii tapahtumaan erittäin hyvin. Toinen Major seuraa heti seuraavana viikonloppuna SXSW Gaming Expoilla 16.-18.3.

Turnaukset jatkavat Pax Southissa tammikuussa alkanutta turnaussarjaa. Ensimmäisestä turnauksesta on otettu opiksi ainakin jonkin verran, sillä turnausmuodoksi on vaihtunut single eliminationin tilalle double elimination. Suurin ongelma kuitenkin pysyy yhä samana, julkistus tapahtui vain muutama viikko ennen tapahtumia joten Pax East on jo myyty loppuun. Tammikuussa tämä johti siihen, että turnauksen taso varsinkin ensimmäisillä kierroksilla oli varsin paljon alle totutun.

Aikataulun ongelmallisuudesta huolimatta on tämä positiivista kasvua Yhdysvaltoihin, joissa ennen tätä vuotta ei ole juuri avoimia Major turnauksia nähty. Molemmissa turnauksissa on 156 paikkaa ja ne lähetetään suorana One Nation of Gamersin Twitch-kanavalla.

Lähde: Gosugamers