Noin kuukausi sitten Blizzard löi virallisessa Overwatch-Liigassaan ykkösen silmään, paljastaen uutta tietoa liigan suunnitelmista sitä kovasti janonneille faneille. Eilen yhtiö päätti kiihdyttää vauhtia entisestään. Blizzardin julkaiseman tiedotteen mukaan yhtiö on myynyt kaksi uutta liigapaikkaa: Los Angelesiin ja Lontooseen.

Perinteisen urheilun parissa menestyneet liikemiehet Stan ja Josh Kroenke tulevat hallitsemaan Los Angelesin toista liigapaikkaa eurheiluorganisaatio Immortalsin toimitusjohtaja Noah Whinstonin lisäksi. Kaksikon repertuaariin kuuluu jo useita perinteisiä urheilujoukkueita, stadioneita ja mediaomistuksia ympäri maailman.

Euroopan ensimmäinen Overwatch-liigapaikka tulee sijaitsemaan Lontoossa ja sitä hallitsee eurheiluorganisaatio Cloud9:n perustaja Jack Etienne. Organisaatio perustettiin vuonna 2012 ja Overwatchin lisäksi sillä on joukkeita muun muassa Super Smash Brothersissa, Hearhstonessa, Rocket Leaguessa ja Dota 2:ssa.

”Sisäänpääsymaksu [Liigaan] on suuri, mutta mahdollisuus alkoi houkuttamaan minua kun kuulin, että voisin varata itselleni Lontoon. Se tarkoittaa oikeastaan koko Englantia. Lippujen ja paikallisten sponsorien kanssa kykenen hyödyntämään uniikkia ja suurta aluetta, jossa ei ole lainkaan kilpailua, kun taas Pohjois-Amerikan joukkueet joutuvat kilpailemaan samoista sponsoreista ja faneista”, Etienne kommentoi Forbesin haastattelussa.

Tällä hetkelle Overwatch-Liigaan on ostanut liigapaikan yhteensä yhdeksän joukkuetta ja liigapaikkojen osto on mahdollista vielä 30. lokakuuta asti, jolloin pelaajien rekrytointikausi päättyy. Lisää Overwatch-Liigan yksityiskohdista voit lukea täältä ja täältä.

Lähteet: Blizzard, Forbes Kuvalähde: Youtube