Oleksandr ”s1mple” Kostyliev on kieltämättä yksi kaikkienaikojen parhaita CS:GO pelaajia. Pelitunnit kuitenkin paljastaa, että kyse ei ole ainoastaan luonnonlahjakkuudesta.

Ei ole salaisuus että harjoitus tekee mestarin ja tämä pätee myös e-urheilussa. S1mpleä pidetäänkin CS:GO-maailman mekaanisesti lahjakkainpana pelaajana.

22-vuotias supertähti pystyy tekemään kaiken poikkeuksellisen korkealla tasolla. Olipa hänellä kädessään AWP tai kivääri, s1mple pystyy kääntämään koko ottelun suunnan ainoastaan silmänräpäyksessä. 

Na’Viin liittymisen jälkeen s1mple on tuntunut löytävän vielä uuden tason pelaamiselleen. Hän onkin johdattanut joukkueensa useisiin LAN-voittoihin. 

Viimeiseksi 8. helmikuuta pelatussa ottelussa s1mple käänsi ottelun Astralista vastaan Na’Vin voitoksi lähes yksinään.

Ottelua seurannut fani oli huomannut näytöllä näkyvät pelitunnit, joita s1mple on pelin parissa viettänyt.  Pelimäärä näytti uskomatonsa 16 122 tuntia, joka on melkein kaksi vuotta.

Tottakai CS:GO vaatii todella paljon harjoittelua pysyäkseen askeleen edellä kilpailijoita. Vaikka s1mpleltä puuttuukin vielä se kaikkein tavoitelluin palkinto, eli major-voitto, ei hänen omistautumisestaan lajille ole pienintäkään epäilystä.

Kun vielä otetaan huomioon toiset käyttäjät, joita s1mplellä on ollut esimerkiksi kahden vuoden ESL-kiellon aikana, kokonaispelimäärä on todennäköisesti paljon suurempi. 

Tulevien kuukausien aikana kun Na’Vi valmistautuu Rio de Janeirossa pelattaviin ESL One majoreihin, tulee s1mple keräämään taas runsaasti lisätunteja. 

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: StarLadder