Australialaisen Fortnite-tubettajan Lachlan Powerin tavoitteena oli kerätä striimissään rahaa lahjoituksina kotimaassaan syttyneiden maastopalojen seurauksena.

Australian metsäpalot ovat lähteneet pahoin käsistä ja tämän vuoksi Lachlan halusi kerätä rahaa lahjoituksina hyväntekeväisyyteen striimissään, useat muutkin striimaajat ovat heränneet maastopalojen tiimoilta ja keränneet lahjoituksia hyvää asiaa varten.

Lachlan asetti huiman 10 000 dollarin tavoitteen ja lahjoituksia alkoi pikkuhiljaa valumaan. Lopulta kuitenkin striimaajan odotukset ylittyivät, kun huippusuosittu striimaaja Tyler ”Ninja” Blevins ilmestyi katsomaan striimiä ja lahjoitti kolme kertaa Lachlanin tavoitteen verran.

”Ninja lahjoitti juuri 30 000 dollaria,” Lachlan sanoi shokissa yrittäessään ymmärtää Fortnite-tähden tekemää jättimäistä lahjoitusta. Ninja oli aikaisemmin twiitannut tekevän paljon Australian maastopalojen eteen, mutta Lachlan ei ollut uskoa näkemäänsä, kun 30 000 dollarin lahjoitus ilmestyi näytölle.

Tilanteen näet alla olevasta videosta kohdasta 2:06:44.

Mixer-striimaaja Ninja oli tuolloin juuri livetilassa ja hän kertoi maksun olevan niin suuri, ettei hänen luottokorttinsa ollut hyväksyä lahjoitusta. Ninja yritti muutamaan kertaan ja onnistui lopulta saamaan megalahjoituksen läpi. Lahjoituksen onnistuttua Ninja halusi vain seurata Lachlanin reaktiota.

Australian maastopalot ovat saanut jo paljon tuhoa aikaan, 1500 ihmistä on menettänyt kotinsa palojen seurauksena ja 28 ihmistä on kuollut. Palot ovat edelleen käynnissä ja aktiivisimpia ne ovat Uudessa Etelä-Walesissa, Victoriassa, Tasmaniassa sekä Etelä-Australiassa.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: Kuvakaappaus / Lachlan @Youtube