PUBG:in vuoden ensimmäisen suurturnauksen PUBG Global Series: Berliinin karsinnat alkavat huomenna, kun 24 joukkuetta ottaa toisistaan mittaa pitkin viikonloppua. Viikonlopun kuusi kovinta joukkuetta kuittaavat itselleen paikan Berliinin lopputurnauksessa, ja lopuille joukkueille jaetaan “Drop-in” bonusrahaa 60 000- dollarin verran. Eli jopa häviäjät voivat voittaa jotain tänä viikonloppuna. 

Viikonloppuna joukkueet jaetaan A, B ja C-lohkoihin, jotka pelaavat vuorotellen keskenään pisteistä. Jokainen joukkue pelaa yhteensä 12 ottelua, kuusi molempien vastustajalohkojen kanssa.  

Turnauksessa pelataan FPP squad- pelimoodia, ja sääntöinä toimivat PUBG:in kilpapelaamisen viralliset “SUPER” säännöt. Pisteitä jaetaan tapoista ja sijoituksista. 


Turnauksessa peräti yhdeksantoista suomalaista 

Viikonlopun kahakoissa on ennätysmäiset yhdeksantoista suomalaista mukana. Koko Suomen PUBG-kerma on siis koolla, ja mukana on tuttuja nimiä kuten ENCE, YMCA, Team Liquid ja RÄHINÄ eGameStarsiksi muuttunut Saunabois.  Osa joukkueista on täysin suomalaisia, mutta monet kovimmat piippusankarit pelaavat kansainvälisissä joukkuessa. 

Todennäköisyydet suomalaiset jatkopaikoille ovat korkeat, mikäli viime viikkojen pelisuorituksen jatkuvat samoilla tasoilla.  

Turnausta voi seurata PUBG:in virallisesta Twitch-kanavalta, ja otteluita pyörii pitkin pe-su iltojen. Viimeisimmät tilannepäivitykset turnauksesta löydät myös PUBG Esportstwitterin kautta. 

Lähteet: Liquidpedia, PUBG.com Kansikuva: PUBG.com