Keravan kaupunki järjestää erityisesti 13-20-vuotiaille nuorille suunnatun elektronisen urheilun tapahtuman kesäkuussa. Viikonlopun 14.6.-16.6. aikana Keravan lukion tiloissa järjestettävän tapahtuman nimi on Roots – viitaten juurille palaamiseen, sillä samassa paikassa järjestettiin vuonna 1993 historian toinen Assembly-tapahtuma. Tapahtumasta odotetaan kesän suurinta e-urheilutapahtumaa Keski-Uudellamaalla.

Tapahtumassa järjestetään BYOC-turnaukset sekä CS:GO:ssa että League of Legendsissä. Molemmissa turnauksissa voittajalle on luvassa 1 000 euron palkinto ja toiseksi tulleille 500 euron palkinto. Turnauksiin osallistuminen edellyttää pelipaikan varaamista ennakkoon. Tapahtuman pelipaikkamaksu on 50 euroa, ja se sisältää pelipaikan lisäksi majoituksen ja ruokailun.

CS:GO- ja LoL-turnausten lisäksi tapahtuassa on luvassa mm. avoimia Fortnite-turnauksia, urheilupeliturnauksia, Fortnite-tanssikilpailu ja bottle flip -kisa. Tapahtuman taustavaikuttajista löytyy yhteyksiä muun muassa Assemblyn toimitusjohtajaan Pekka Aakkoon, joka avustaa tapahtuman järjestäjiä LAN-tapahtuman järjestämisessä.

Lisää tapahtumasta voi lukea tapahtuman omalta sivulta.

Lähteet: Keski-UusimaaRoots Kuvalähde: SEUL Ry (Assembly Summer 2018)/Joel Tainio