Apex Legendsin Iron Crown Event saapui eilen kaikille alustoille. Tempaus tuo mukanaan paljon uutta legendojen kokeiltavaksi, eikä kyse ole vain hienoista tamineista.

Pelissä on nyt rajoitetun ajan mukana yksinpeluutila, Solo Mode. Mikäli joukkuetovereiden sooloilu ottaa päähän, voi ohjat nyt ottaa täysin omiin käsiin. Vaihtoehtoisesti saattaa myös ikäväkseen huomata, ettei vika ollutkaan joukkuetovereissa laisinkaan.

Kings Canyoniin on lisätty myös uusi kaupunki; Octane Town, josta löytyy Mega Jump Pad -rata ja Ring of Fire vastustajien tyylikkääseen eliminoimiseen. Tämän lisäksi jaossa on monenlaista uutta tilpehööriä; Collection Event Apex Pack, Iron Crown Event Store, Bloodhound Heirloom Set Preview, yms.

Lisäksi päivitykseen kuului pelin laatua parantavia muutoksia, kuten ottelun viimeisen yhteenoton yhteenveto, mahdollisuus edellisen joukkueen yhteen kutsumiseen ja mahdollisuus vastustajien seuraamiseen kuoleman jälkeen.

Merkittäviä muutoksia ovat myös tasapainopäivitykset Alternatoriin, R-45:een ja R-301:een. Lisäksi pelin vaikeasti osuttavien hahmojen hitboxeihin tehtiin muutoksia, samoin kuin mm. Bloodhoundin kykyjen kantamaan. Tarkan listan muutoksista voit lukea täältä ja täältä.

Lähde: Reddit Kuvalähde: EA