Kiinalainen Overwatch-sivusto OW Beacon on saanut selville kuuden Lucky Future ja Lucky Future Zenith -joukkueissa pelanneiden pelaajien siirtomaksut.

Kuusi siirrettyä pelaajaa ovat Ho-jin ”iDK” Park,  Joon ”Erster” Jeong, Min-seong ”diem” Bae, Min-seo ”Marve1” Hwang, Min-hyuk ”Michelle” Choi ja Guan ”Garry” Li.

Garryn siirtomaksu oli 51 tuhatta US dollaria, iDK:n 80 tuhatta, Marve1:in 90 tuhatta, Michellen 95 tuhatta ja Diemin ja Ersterin 175 tuhatta.

Jokainen pelaaja ostettiin Overwatch League -joukkueeseen. iDK siirtyi Hangzhou Sparkiin, Erster Atlanta Reigniin, diem Shanghai Dragonsiin, Marve1 ja Michelle Seoul Dynastyyn ja Garry Chengdu Huntersiin.

Siirtosummat antavat vähän vihjeitä siitä kuinka suuria pelaajien vuosipalkat ovat. Overwatch Contendersin sääntökirjan mukaan pelaajan siirtyessä Contenders-joukkueelta, tulee joukkueelle jolta pelaaja ostettiin maksaa 25% pelaajan vuosipalkasta ja hänen aloittamisbonuksen verran rahaa.

Eli jos pelaajan palkka olisi 100 000 dollaria ja aloittamisbonus 25 000, myyvä joukkue saisi noin 31 250 dollaria.

Aloitusbonukset ovat yleensä kokeneilla NFL-pelaajilla noin 50-70% vuosipalkasta, joten voisi arvioida, että Contenders-liigasta tulevalla Overwatch-pelaajalla se olisi noin 25%.

Tällä laskutavalla kalleimpien palaajasiirtojen, Diemin ja Ersterin vuosipalkan voisi arvioida olevan jopa noin 560 000 dollaria.

Lähde: Ow Beacon Kuvalähde: Overwatch Contenders YouTube (kuvakaappaus)