Uutisoimme viime viikolla Overwatch-Liigan henkilöstölleen jakamistaan kurinpitotoimista. Rangaistavien joukkoon kuului Dallas Fuelin main tank Félix “xQc” Lengyel. Lengyel sai 4000 dollarin sakon ja neljän pelin pelikiellon rasistisesta ja solvaavasta kielenkäytöstä. Kyseessä oli Lengyelin liigakauden toinen kielenkäytöstä johtuva rangaistus.

Dallas Fuel tiedotti viime yönä sopineensa yhdessä Lengyelin kanssa purkaneensa tämän sopimuksen, jonka piti alunperin loppua ensimmäisen liigakauden päätyttyä.

”Maailmassa on harvoja pelaajia, jotka ovat saavuttaneet yhtä paljon niin lyhyessä ajassa kuin Félix. Loppujen lopuksi oli kuitenkin sekä organisaation että Félixin parhaaksi, että lähdemme eri suuntiin ennen tämän sopimuksen purkautumista”, Dallas Fuelin omistaja Mike Rufail kommentoi.

Myös useat liigapelaajat ovat kommentoineet Lengyelin sopimuksen päättymistä, mukaan lukien tämän entinen joukkuetoveri Scott ”Custa” Kennedy. Kennedy selitti, ettei joukkue kyennyt enää rakentamaan peliään Lengyelin varaan tämän jatkuvien pelikieltojen myötä.

Dallas Fuelin liigakausi on ollut haastava. Joukkue seisoo tällä hetkellä pistetaulukon kymmenentenä ja sitä ovat haitanneet Lengyelin pelikieltojen lisäksi kommunikaatiovaikeudet. Joukkue lisäsi viime viikolla rosteriinsa CONBOXin entisen tank-pelaajan Min-seok ”OGE” Sonin, joka tulee todennäköisesti korvaamaan Lengyelin joukkueen main tankina.

Nähtäväksi jää, pääseekö Dallas Fuel rosterimuutoksen myötä uuteen roihuun.

Lähde: Dallas Fuel Kuvalähde: Blizzard