Rainbow Six: Siegen suurin turnaus, The Six Invitational 2019, alkaa maanantaina 11.2.2019. Turnauksessa 16 parasta joukkuetta ympäri maailmaa kilpailevat maailmanmestarin tittelistä. Turnaus pelataan Kanadassa, Montrealissa, Place Bell -areenalla ja sen palkintopotissa on yli miljoona dollaria.

Turnauksen kolme päivää kestävä lohkovaihe pelataan online-ympäristössä, mutta kolme päiväinen playoff-vaihe pelataan livenä areenalla. Live-osuus pelataan perjantain ja sunnuntain välillä 15.-17.2.2019.

Turnauksessa on mukana kolme suomalaista, joista kaksi, Joonas ”jNSzki” Savolainen ja Juhani ”Kantoraketti” Toivonen, pelaavat turnauksen ennakkosuosikki G2-joukkueessa. Kolmas turnaukseen osallistuva suomalainen on LeStream Esportsin Aleksi ”UUNO” Työppönen.

Turnaukseen on karsiutunut viime vuoden mittaan joukkueita eri reiteiltä. Seitsemän joukkuetta; FNATIC, Evil Geniuses, Immortals, Nora Rengo, Rogue, Faze Clan ja Mock-It kutsuttiin Pro Leaguen kahdeksannen kauden finaalipaikan ansiosta.

Avoimesta karsinnasta kutsun sai kuusi joukkuetta: Team Empire, Team Liquid, Ninjas In Pyjamas, LeStream Esports, Spacestation Gaming ja Mantis FPS. G2 sai kutsun voitettuaan Pariisin major-turnauksen, Reciprocity (ent. Cloud 9) Dreamhack Montrealin kautta ja PENTA Dreamhack Winterin finaalisijoituksestaan.

Ensimmäiset ottelut alkavat maanantain klo 17:10 ja ne on katsottavina suorana Rainbow Six: Siegen Twitch-kanavalta. Tarkan otteluaikataulun löydät parhaiten täältä.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Evenko