Vasemmalta oikealle: Lalli, Talisman, Akke

 

Helsinki REDS ilmoitti tänään sivustollaan julkaistussa tiedotteessa, että se on palkannut kolme uutta pelaajaa mukaan Overwatch-rosteriinsa. Uudet pelaajat tulevat korvaamaan Roope “Ruape” Kurkelan, Ville “prettyWise” Mikkosen and Miika “BBR” Tekoniemen, jotka Helsinki REDS päästi vapaille markkinoille aiemmin tässä kuussa.

Joukkueen uudet pelaajat ovat Veikka “Talisman” Laine, Matias “Lalli” Kivimäki and Aleksi “Akke” Kivimäki. Kolmikko pelasi aiemmin yhdessä Alfa Squadissa, joka ilmoitti viime kuussa aloittaneensa pelaajahaun kahden pelaajansa lähdön vuoksi. Näin ollen Alfa Squadin nykyinen kokoonpano sulautetaan siis osaksi Helsinki REDSiä.

Uudet pelaajat tulevat ottamaan haltuunsa supportin, DPS:sän ja tankin roolit.

”Tässä on kaksi todella hyvää joukkuetta yhden lipun alla”, Helsinki REDSin manageri Christer Kasurinen kommentoi, ”Pelaajien vahvuudet kompensoivat toisiaan todella hyvin”.

Joukkue tulee tähtämään lopppuvuodesta sekä kotimaisiin että kansainvälisiin turnauksiin.

Uuden kokoonpanon kapteenina tulee toimimaan Eemeli “Woomera” Ikonen.

”Ensimmäisistä peleistämme lähtien on ollut selvää, että kaikki ovat valmiita panostamaan isosti joukkueen vuoksi. Olemme kaikki innokkaita aloittamaan, ja jokainen on meistä on kärkäs lähtemään takaisin turnauksiin. Yksi asia on varmaa: tästä joukkueesta ei puutu niin taitoa kuin tahtoakaan”, Ikonen kuvaili joukkueen uutta kokoonpanoa.

 

Lähde: Helsinki REDS Kuvalähde: Helsinki REDS