Fnaticin CS:GO-joukkue on pitkään ollut lähes täysin ruotsalaispelaajista koostuva. Nyt joukkuetta kuitenkin on kohtaamassa suuret uudistukset, sillä vuoden alusta alkaen tulokset eivät ole olleet odotetulla tasolla. Joukkueen aktiivisessa kokoonpanossa on jäljellä enää kolme pelaajaa sen jälkeen, kun organisaatio ilmoitti penkittävänsä ihmelapseksikin kutsun Jesper ”JW” Wecksellin.

Fnatic suunnittelee CS:GO-joukkueensa muuttamista kansainväliseksi, mutta ei ole vielä kertonut, mitä tapahtuu esimerkiksi jäljellä olevien pelaajien (Freddy ”KRIMZ” Johansson, Ludvig ”Brollan” Brolin ja Jack ”Jackinho” Ström) kanssa, tai ketkä täydentäisivät viisikon.

Nyt penkitetty Wecksell on pelannut Fnaticin riveissä jo pitkään – vuodesta 2013. Hänen nykyinen sopimuksensa organisaation kanssa päättyy vuoden 2022 alussa, sillä hän kirjoitti kolmivuotisen sopimuksen vuonna 2019. Yhdessä Wecksellin kanssa Fnatic on saavuttanut muun muassa kolme Major-voittoa: DreamHack Winter 2013, ESL One Katowice 2015 ja ESL One Cologne 2015.

Fnaticin julkaisemassa tiedotteessa Wecksell kertoo, että hän ottaa hieman aikaa itselleen ja reflektoi tapahtuneita ja miettii, mitä hän olisi voinut tehdä toisin tai paremmin, ja mitä tapahtuu seuraavaksi: olipa se sitten CS:GO:n, Valorantin tai yleisesti esportsin parissa.

Lähde: HLTV, Fnatic