Varmasti kaikki muistavat tilanteita, joissa hyvä tiimikaveri on onnistunut pelastamaan henkesi täpärissäkin tilanteissa. Nyt Shelter Gameroom ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelut haastavat suomalaisen pelaaja- ja esports-yhteisön tekemään saman myös oikeassa elämässä: ”Ojenna hiirikätesi – luovuta verta ja korjaa kaverin damage” -kampanja kannustaa pelaajia luovuttamaan verta ja pelastamaan henkiä.

Kampanja kannustaa kokoamaan kavereiden, tiimin tai työporukan kanssa oman VeriRyhmän eli verta säännöllisesti luovuttavan porukan. Peliteema on saatu kampanjaan mukaan muutenkin kuin sen nimessä: Kaikista kampanjaan osallistuneiden pelaaja- ja esports-yhteisöjen kesken on sarja, ja taulukkoa päivitetään Shelterin sivustolle kerran kuussa. Kolme eniten luovutuksia kerännyttä palkitaan vuoden päätteeksi Veripalvelun kunniakirjalla ja Shelter Gameroomin privaattihuonevarauksella.

– Me Shelter Gameroomissa uskomme siihen, että hyväntekeminen ja vastuullisuus ovat nimenomaan tekoja. Suomalaisessa pelaajaskenessä on iso yhteisöllinen voima ja jokainen meistä voi auttaa. Tällä ”sarjalla”, jos jollain, on oikeasti merkitystä, kommentoi Shelter Gameroomin operatiivinen päällikkö Timo Pölkki Shelterin sivuilla.

Tutustu ja osallistu kampanjaan mukaan Shelter Gameroomin sivuilla.