Kroatialainen e-urheiluorganisaatio CR4ZY ilmoitti maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi päättävänsä sopimukset kaikkien tiimien kanssa. Organisaatiolla on ollut edustus CS:GO:ssa, Dota 2:ssa sekä League of Legendsissä.

Organisaatio kertoo lähteneensä vuoteen 2020 toiveikkaana, ja alkuun kaikki näyttikin sujuvan hyvin. Pian kuitenkin koronavirus lähti leviämään, eivätkä asiat sujuneetkaan suunnitelmien mukaan. Organisaatio piti tietysti pelaajiensa terveyden etusijalla, eikä halunnut ottaa sitä riskiä, että lähettämällä heidät turnauksiin pelaajat saattaisivat jäädä jumiin eri maahan siinä tapauksessa, että matkustaminen kiellettäisiin. Lisäksi lukuisat turnaukset vaihtuivat online-turnauksiksi ja turnaukset pelattiin alueellisina, josta johtuen esimerkiksi pelaajien pingi nousi korkeaksi.

Koska tilanne on haastava organisaatiolle, päätti se yrittää selviytyä vielä ensi vuoteen päättämällä sopimukset kaikkien tiimien kanssa. Organisaation pelaajat ovat nyt siis vapailla markkinoilla, eikä heistä tarvitse maksaa siirtomaksua. Surullisista uutisista huolimatta organisaatio katsoo jo vuoteen 2021, ja lupaakin, että valmistelee jotain mahtavaa ensi vuotta varten.

Lähde: CR4ZY