Tänään maanantaina koronan leviämisen estämiseksi aloitettu koronasulku vähentää suomalaisten vapaa-ajantoimintoja huomattavasti. Mikäli harrastukset ja ajanviete seuraavalta kolmelta viikolta on peruttu, ei hätää: Voit silti nauttia laadukkaasta viihdestä, jota tarjoaa maailman luokan tietokonefestivaaliksi kasvanut Assembly. Tapahtuma alkaa tänään iltapäivällä, ja seuraavan kolmen viikon ajan seurattavaa on tarjolla 24/7.

Täysin virtuaalisesti järjestettävillä festareilla on tekemistä ja seurattavaa kaikenikäisille, ja tapahtuma on ikärajaton. Vaikka tekemistä ja nähtävää on paljon, kaikkea ohjelmaa yhdistää uudenlainen digiarki, jonka selkärankana toimivat nopeat yhteydet ja etäkohtaamisiin kannustavat erilaiset digitaaliset sisällöt.

– Haluamme järjestää Assemblyssa koronasulun aikana ohjelmaa, joka viihdyttää, mutta myös mahdollistaa kohtaamiset ihan uusilla virtuaalisilla tavoilla, kertoo Assemblyn toimitusjohtaja Lassi Nurmi tiedotteessa.

Assebly Winter 2021 sisältää tietysti myös e-urheilua: ENCE aloittaa matkansa kansainvälisessä ESL PRO League -huippuliigassa, ja Telia Masters League of Legends -turnauksen finaaliottelu tarjoillaan Assemblyilla.

Lisäksi viikkojen aikana järjestetään muun muassa somekisoja, joista voi voittaa palkintoja – voit esimerkiksi jakaa kuvan omasta pelisetupistasi tai asusta, jolla osallistuisit laneille ja voittaa näin upeita palkintoja.

Katso koko ohjelma osoitteesta assembly.org!