Viime viikolla uutisoimme KOVA Esportsin laajentumisesta korttipeleihin. KOVA Esports jatkaa salamannopeaa laajentumista, kun Starcraft II -pelaajat Wenlei ”Zhugeliang” Dai ja Mikael ”Mixu” Helenius liittyvät organisaatioon. Tämän myötä KOVA Esportsilla on jo neljä eri tiimiä organisaation sisällä, mikä on vaikuttava tahti alle kolme kuukautta sitten perustetulle organisaatiolle.

Daissa ja Heleniuksessa yhdistyvät kokemus ja nuoruuden into, sillä Dain ensikosketus peliin oli jo trilogian ensimmäisessä osan, Wings of Libertyn beta-vaiheessa alkuvuonna 2010. Helenius taas löysi pelin pariin vasta vuonna 2017, ja hän onkin varsin nopeassa tahdissa noussut Suomen lupaavimpien pelaajien joukkoon. Dai ja Helenius tapasivat toisensa Assembly Summereilla 2017, josta Dai alkoi mentoroimaan Heleniusta.

Dai on pitkällä urallaan Starcraft II:ssa saavuttanut hyvää menestystä erityisesti Suomen turnauksissa, voittamalla Assembly Winter -turnauksen 2016 ja 2017 sekä Assembly Summerin 2017. Hän on edustanut myös Suomea NationWars III -turnauksessa 2016 yhdessä Vesa ”Welmu” Hovisen, Joona ”Serral” Sotalan ja Jari ”Haspe” Haapasaaren kanssa. Helenius nopealla kehitystahdillaan tulee ehdottomasti olemaan varteenotettava haastaja sekä kotimaisen että kansainvälisen pelikenttien kärjessä.

Lähde: KOVA Esports Kuvalähde: KOVA Esports

KOVA Esportsin omistaa Eurheilu.comin omistava Esports media solutions Oy.