KOVA Esportsin eilen julkaistussa videossa selviää, että he tekevät uuden aluevaltauksen korttipelien maailmasta, kun Ville ”Keppada” Pääkkö liittyy organisaatioon pitkän pelitauon jälkeen. Pääkön tavoitteet on peräti kolmessa eri pelissä, sillä tällä hetkellä hän pelaa Hearthstonea sekä MTG: Arenaa ja myöhemmin myös Artifactia, mikäli mahdollinen uudelleenjulkaisu toteutuu.

”Aion yrittää päästä Top 100:an Hearthstonen ja MTG: Arenan laddereissa sekä yrittää karsiutua isoihin turnauksiin. Myöhemmin, kun Artifact toivottavasti herää takaisin eloon, yritän olla mahdollisimman korkealla myös siinä.”, Pääkkö kertoo videolla. Uutista kirjoittaessa Pääkkö on juuri top 100:n sisällä Hearthstonen Euroopan ladderissa.

Suurin motivaatio Pääkölle paluuseen on suurimpien saavutusten lipeäminen sormilta monta kertaa viime metreillä Hearthstonessa, kuten Heathstonen MM-kisoihin pääsy. Tämä jäi kaivelemaan Pääkköä, joten hän haluaa yrittää huipulle vielä kerran. Pääkkö on aiemmin saavuttanut hyvää menestystä Suomen turnauksissa, viimeisimpänä eSM-turnauksen semifinaalivaihe Hearthstonessa vuonna 2016.

Lähde: KOVA Esports Kuvalähde: KOVA Esports

KOVA Esportsin omistaa Eurheilu.comin omistava Esports media solutions Oy.