League of Legendsin maailmanmestaruuskisat huipentuvat viikonloppuna, kun korealainen DAMWON Gaming ja kiinalainen Suning kohtaavat paras viidestä -ottelusarjassa yli 2,5 miljoonan dollarin palkintopotista. Ottelut pelataan lauantaina kello 12 alkaen.

Kuten aina, kisat ovat herättäneet suurta kiinnostusta ympäri maailmaa. Vaikka tänä vuonna koronaviruksesta johtuen pelit on jouduttu pelaamaan kuplassa ilman liveyleisöä, on LoL-yhteisö elänyt vahvasti mukana kisoissa. Nyt Suningin varatoimitusjohtaja Steven Zhang on tuonut oman osansa entistä suuremman hypen luomiseen: Mikäli Suning voittaa LoLin maailmanmestaruuden lauantaina, antaa hän 100 iPhone 12 -puhelinta onnekkaille faneille.

Zhang julkisti ilmoituksensa kiinaksi henkilökohtaisella Weibo-tilillään.

– No, haluamme todella voittaa maailmanmestaruuden. Niiden kesken jotka ovat kommentoineet ja jakaneet tätä postausta kannustaakseen Suningia, jaan sattumanvaraisesti 100 kappaletta iPhone 12 puhelimia mikäli Suning voittaa finaalin. Pidetään mestaruus LPL:ssä, lupaus kuuluu.

iPhone 12 on Applen viimeisin puhelinmalli, joka 256GM:n muistilla maksaa noin 999 yhdysvaltain dollaria. Mikäli siis Suning voittaa finaalin, tekee se noin 100 000 dollarin loven Zhangin lompakkoon!

Lähde: OneEsports