Kyseessä on vuoden 2021 aprillipila. KOVA julkaisee uuden pelinsisäisen johtajansa pian!

Maaliskuun alkupuolella KOVA ilmoitti penkittäneensä kokoonpanossa pitkään olleen Petteri “peku” Jaakkolan, joka oli joukkueen pelinsisäinen johtaja. Penkitys johtui siitä, ettei KOVAn CS:GO-joukkue ollut saavuttanut niitä tavoitteita, joita organisaatio oli asettanut. KOVA ilmoitti etsivänsä uutta pelinsisäistä johtajaa, ja nyt etsintä on päättynyt. Huhtikuu alkaakin iloisilla uutisilla: Uusi pelaaja löytyi lähempää kuin moni olisi arvannutkaan.

– Meidän CS:GO-joukkueeessa on tapahtunut muutoksia. Kyllä te tiedätte, kuinka tämä homma toimii – kun kova pelaaja lähtee, otetaan kova pelaaja tilalle, KOVAn General Manager Timo Tarvainen kommentoi tilannetta.

KOVAn uusi viides pelaaja on organisaation stream teamista tuttu Teemu “Spamned” Rissanen. Pelaaminen on ollut osa Rissasen työtä jo pitkään, ja eniten hän striimaakin CS:GO:ta. 

– Tää on sellanen mahdollisuus, mitä mä oon odottanut ja mikä on ollut mielessä pitkään. Kun lähdin KOVAn striimaajaksi, oli mulla salaista paloa koko ajan cs-joukkueeseen pääsyn suhteen, Rissanen kommentoi.

– Kun osallistuttiin eka kertaa Kanaliigaan KOVAn taustaporukalla, niin huomattiin mun potentiaali servulla. Tuli vähä sellanen olo siinä kaikilla, et pitäiskö mun antaa kaasua CS-uralle striimaamisen sijaan. Nyt ku pojat etti pelinsisäistä johtajaa, ei ollut epäselvää, ettenkö hakis tryouteille. Siitä se sit lähti eteneneen, Rissanen jatkaa.

Tavoitteena joukkueella on nyt alkuun päästä HLTV top30 joukkoon, ja sen jälkeen pysyä siellä.

Eurheilu.comin ja KOVA Esportsin omistaa Esports media solutions Oy.