Kaapo ”Kryma” Laine liittyi Helsinki REDSin Overwatch joukkueeseen flex supportiksi. Laine korvaa Toni ”Effix” Hurmeen, josta hREDS luopui pari viikkoa sitten.

Yllättävää pelaajavaihdosta joukkueen manageri Christer ”Surturus” Kasurinen kommentoi seuraavasti: ”Joukkueen kehittyminen vaati välillä muutoksia ja pelaajavaihdos oli tässä tilanteessa viisain teko pitkän tähtäimen suunnitelmassamme. Pelaaja ja organisaatio erkani hyvissä väleissä ja pidämme Tonin kehitystä myös tulevaisuudessa silmällä.”

Pelaajavaihdoksen etenemisestä Kasurinen sanoi: ”Pelaajan integroituminen joukkueeseen vie aina aikaa, mutta tulokset ovat olleet kuluneen viikon aikana erittäin hyviä. Odotan mielenkiinnolla ensi viikonloppua ja Vectoramaa.”

Vectorama 2017 lanit järjestetään Oulun jäähallissa ensi viikonloppuna. Vectoraman Overwatch turnauksessa Helsinki REDSillä on vastassa muun muassa ENCE eSports, Porin Ässät ja Rynnäkköviikset. Laineen liittymisestä julkaistiin myös video:

Kysyimme Kaapo ”Kryma” Laineelta pari kysymystä:

Mitkä fiilikset nyt kun pääsit hREDSin riveihin?

— Fiilis on erittäin hyvä, joukkue antoi hyvän vastaanoton ja ekasta päivästä lähtien tunnuin sopivani joukkueeseen erinomaisesti.

Minkälaisia odotuksia sinulla on tiimiltä?

— Odotus on kova, joka päivä joukkueen pelaaminen tuntuu parantuvan. Odotan Vectoraman laneja innolla ja oletan sieltä hyviä tuloksia. Pidemmälle tulevaisuuteen odotan joukkueen liittyvän euroopan eliittiin.

Kuva: helsinkireds.fi

Lähteet: helsinkireds.fi

Vectorama