EPICENTER 2017 Dota 2 -turnauksen puolivälierät alkavat huomenna ja eUrheilu.com näyttää kaikki pelit suomeksi selostettuna. Ottelut selostavat Arttu ”OlviTenu” Hämäläinen ja Benjamin ”Notah” Läärä.

Turnauksen lohkojen voitot menivät LGD.Forever Youngille ja Evil Geniukselle, jotka etenevät suoraan välieriin. Puolivälieriin a-lohkosta etenivät Team Secret ja Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalaisen edustama Team Liquid. B-lohkosta puolivälieriin etenivät Virtus.Pro ja Invictus Gaming.

Yksi a-lohkon ja turnauksen suurimpia yllätyksiä oli hallitsevan Major-voittajan OG:n putoaminen pudotuspeleistä. Joukkueessa pelaa suomalainen Jesse ”Jerax” Vainikka. Lisäksi yllättävää oli LGD.Forever Youngin menestyminen lohkovaiheessa.

Miten LGD:n menestys lohkovaiheessa sitten kantaa pudotuspeleissä? Se tullaan näkemään viikonlopun aikana. Ennakkosuosikkeina pudotuspeleihin lähtevät Kiovan Majoreissa toiseksi tullut Virtus.Pro sekä Dotan kestomenestyjä Evil Geniuses.

Puolivälieräparit

  • Invictus Gaming vs. Team Secret perjantaina 9. kesäkuuta klo 12:00
  • Team Liquid vs. Virtus.pro perjantaina 9. kesäkuuta klo 17:00

Välieriin suoraan edenneet

  • Evil Geniuses
  • LGD.Forever Young

Puolivälierät alkavat huomenna perjantaina kello 13:00 Suomen aikaa ja voit katsoa ne eUrheilu.comin Twitch-kanavalta. Välierät pelataan lauantaina kello 13:sta lähtien ja loppuottelu alkaa sunnuntaina kello 16:00. Puolivälierät ja välierät pelataan paras kolmesta -systeemillä, loppuottelussa pelataan paras viidestä.