Tämän päivän ottelussa vastakkain pelaavat korealainen SK Telecom T1 ja taiwanilainen Flash Wolves. Huomenna lauantaina pelaavat puolestaan Euroopan G2 Esports ja kiinalainen Team WE. Loppuottelu pelataan lauantaina.

Ottelut alkavat joka päivä yhdeksältä Suomen aikaa. Pelit pelataan paras viidestä menetelmällä.

SK Telecom T1 vs Flash Wolves

Pudotuspeleihin selvänä ennakkosuosikkina lähtevä SK Telecom selviytyi lohkovaiheesta ottamalla kahdeksan karttavoittoa kymmenestä. Flash Wolvesilla sen sijaan oli tiukempaa, kun joukkue joutui lopulta pelaamaan tiebreaker-ottelun Team SoloMidin kanssa viimeisestä paikasta pudotuspeleihin.

Korealaisten tie finaaliin ei tai turnausvoittoon ei kuitenkaan tule olemaan helppo. Joukkueen ainoat tappiot lohkovaiheessa tulivat juuri Flash Wolvesille ja toisessa parissa pelaavalle Team WE:lle. Paras viidestä sarjassa SK Telecomin rutiini tulee kuitenkin näkymään tylyllä tavalla taiwanilaisia vastaan.

Team WE vs. G2 Esports

Kiinalainen Team WE pelasi vakuuttavan lohkon. Joukkue tuli SK Telecomin vanavedessä toiseksi seitsemällä voitolla. Ainoat tappiot kiinalaisjoukkue kärsi SK Telecomia sekä jatkosta tippuneita GIGABYTE Marinesia ja Team SoloMidiä vastaan.

G2 Esports puolestaan oli aika ajoin vaikeuksissa. Joukkue pääsi jatkoon tasatuloksella Flash Wolvesin(4-6) kanssa ollen kuitenkin parempi joukkueiden keskinäisissä otteluissa. Team WE:tä vastaan eurooppalaisjoukkue jäi alakynteen häviten molemmat kohtaamiset.

Eurooppaa hallinneella G2:sella on ollut suuria ongelmia juuri aasialaisia joukkueita vastaan. Vaikka se nyt onnistuikin voittamaan Flash Wolvesin lohkovaiheessa on taustalla helmikuinen finaalitappio Katowicessä taiwanilaisille. Paras viidestä sarjan voittaminen on eurooppalaisille kovan työn takana.

Ottelut

  • SK Telecom T1 vs. Flash Wolves perjantaina 19. toukokuuta klo 21:00
  • Team WE vs. G2 Esports 20. toukokuuta klo 21:00
  • Loppuottelu 21. toukokuuta klo 21:00