Finnish eSports Leaguen eli tuttavallisemmin Fel.gg:n Counter-Strike: Global Offensive välierät ja loppuottelu käydään huomenna lauantaina. Mukana neljän parhaan joukossa ovat muun muassa viime vuoden finaalikaksikko ChromeGG ja Conquer Gaming.

Välierien otteluparit ja aikataulu

  • Conquer Gaming vs. TACO.RED klo 15:30
  • ChromeGG vs. TOOMUCHVIDEOGAMES klo 18:30
  • Finaali klo 21:30

Kauden runkosarjan voitto meni Conquer Gamingille. Muista välieräjoukkueista TOOMUCHVIDEOGAMES oli toinen ja TACO.RED neljäs.ChromeGG sijoittui sarjan kuudenneksi.

Puolivälierissä Conquer Gaming oli vakuuttava ja voitti LAMALiiGA:n  suoraan 2-0(16-6, 16-8). Vakuuttava oli myös ChromeGG, joka kaatoi sarja kolmosen GoSun samoin lukemin 2-0(16-6, 16-3). TOOMUCHVIDEOGAMES puolestaan oli vastustajaansa Saints eSportsia parempi luvuin 2-0(16-12. 16-6) ja TACO.RED puolestaan putsasi pöydän Team Viralin kustannuksella kahdessa viimeisessä kartassa loppulukemin 2-1(7-16, 16-9, 16-10).

ChromeGG ja Conquer Gaming pelasivat viime joulukuussa ensimmäisen FEL-kauden finaalissa. Tosin ChromeGG pelasi tosin vielä Findictuksen nimellä ja joukkueen riveihin on myös tullut pieniä muutoksia. Ensimmäisen kauden loppuottelussa Findictus veti pidemmän korren 2-0.

Finaalipäivän pelit on katsottavissa suorana Felin omalla Twitch-kanavalla.

Lähde