Jo aiemmin esittelemämme nuorisotyön ja e-urheilun organisaatio YMCA Tampere järjestää ensi viikolla infoillan e-urheiluun liittyen. Ilta on suunnattu vanhemmille sekä muille aiheesta kiinnostuneille ja se järjestetään yhdessä OSALLISTUMAAN-hankkeen kanssa.

Illan ajankohdaksi on valikoitunut keskiviikko 21.11. klo 17-19. Se pidetään YMCA Tampereen tiloissa osoitteessa Hämeenpuisto 14 F, toisen kerroksen kokoushuoneessa.

”Elektroninen urheilu lajina on kovin ajankohtainen, nuorten piirissä tunnettu, mutta suurelle väestölle vielä tuntematon ala. Illa aikana avataan lajia, pelejä, ohjattua harrastusta sekä yhdessä treenaamisen merkitystä”, YMCA Tampereen tiedotteessa kerrotaan.

Illan asiantuntijoina toimivat YMCA Tampereen esports-koordinaattori Jesse Halme, Ahlmanin ammattiopiston eSports-linjan opettaja Niklas Hirvelä sekä tietenkin pelaavat nuoret. Osallistuminen on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja on mahdollista saada esimerkiksi YMCA Tampereen verkkosivuilta (www.ymcatampere.fi) tai Jesse Halmeelta; jesse.halme@ymca.fi/045 695 9333.

Lähde: YMCA Tampere Kuvalähde: YMCA Tampere