Tänään 8.9. huipentuu Berliinin StarLadder Major 2019 turnaus Grand final -ottelulla AVANGAR vs. Astralis.

HLTV:n ranking #15 oleva AVANGAR on pelannut yli kaikkien odotusten ja nyt heille on tarjolla kirsikkaa kakun päältä. AVANGAR lähtee otteluun altavastaajana, joten voittopaineet ovat varmasti vastustajaleirissä. Kazakhstanilaisjoukkue ei ole näissä ympyröissä aikaisemmin menestynyt, mutta nyt heillä on paikka putsata palkintopöytä. AVANGAR on pudottanut turnauksen playoffeissa jo kaksi kovaa joukkuetta, jalkoihin on jäänyt Vitality sekä Renegades. AVANGARin joukkueesta kannattaa pitää silmällä In-game leader AWPer Dzhami ”Jame” Alia, joka on pelannut tähän mennessä huikean turnauksen.

Joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa aikaisemmin ja näistä Astralis on poistunut voittajana tiukasti molemmissa.

Astralis, joka majailee HLTV-ranking sijalla #4 näytti eilisessä välieräkamppailussa, että heitä ei majoreilla pysäytä mikään. Todella taktisesti fiksua peliä pelannut Astralis on kerennyt tiputtaa playoffeissa jo Team Liquidin sekä NRG:n. Tanskalaisjoukkueen meno näytti välierissä niin murskaavalta, että AVANGAR saa melkoiset sopat keitellä antaakseen hallitseville mestareille hanttiin finaalissa. Kuten sanottua, Astralis on major-mahti. Kokonaisuudessaan 3 major-turnaus voittoa löytyy joukkueen vyötäröltä ja kaksi viimeisintä ovat tulleet perätysten. Ei tule AVANGARin Jamelle helppo iltapuhde, koska tanskalaisleiristä löytyy samaa roolia pelaava AWPer Nicolai ”dev1ce” Reedtz, joka pelasi huikean välierän NRG:tä vastaan ja on tulikuuma tällä hetkellä.

Kuinka ottelussa käy? Pystyykö altavastaaja nostamaan tasoaan vielä entisestään ja tyhjentämään palkintopöydän vai viekö major-mahti jälleen pytyn Tanskaan?

 

Mitä? Grand Final AVANGAR vs. Astralis

Missä? Mercedes-Benz Areenalla Berliinissä ja suorana lähetyksenä Twitchissä

Milloin? Tänään 8.9. klo 19.00

 

$500.000 palkintopotti lähtee tänään jakoon, kun Berliinin StarLadder Major 2019 turnaus saadaan otteluiden osalta pakettiin.

 

Lähde: HLTV  Kuvalähde: Dexerto