Tänään 6.10. klo 18:00 se ratkeaa, kun Malmössä pelattava DreamHack Masters -turnaus saa päätöksensä. Finaaliin tiensä selvitti iso yllätysnimi fnatic, joka pääsee pelaamaan finaaliottelun kotiyleisön edessä sekä upean turnauksen uudella kokoonpanolla tähän mennessä pelannut Vitality. Moni tuskin odotti näiden kahden joukkueen pelaavan turnauksen huipentavassa finaaliottelussa.

Ruotsalaisjoukkue fnatic pelasi loistavan välieräkamppailun tanskalaista Astralista vastaan, joka on dominoinut viimeaikaisia turnauksia. Fnatic voitti ottelun yllättäen 2-0 ja lähetti tanskalaiset kotimatkalle. Ruotsalaiset ovat hävinneet turnauksessa ainoastaan kerran, se tapahtui turnauksen ensimmäisessä BO1 -ottelussa suomalaista ENCEä vastaan, jonka turnaus päättyikin jo ennen aikojaan.

Ranskalaisjoukkue Vitality voitti eilisessä välierässä NA`VIn, joka oli todellinen jännitysnäytelmä ottelun mennessä kolmanteen karttaan. Ottelun todellinen tähti oli 18-vuotias Mathieu ”ZywOo” Herbaut, joka viimesteli 61 tappoa ja rating lukema näytti 1.34. Vitality on pelannut turnauksessa huikeasti, ottaen huomioon, että joukkueen kokoonpanossa tapahtui muutoksia juuri ennen turnausta, kun Richard ”shox” Papillon siirtyi ranskalaisen kilpailijaorganisaatio G2:n riveistä Vitalityyn.

Illan kamppailussa tullaan todennäköisesti näkemään huikea kaksinkamppailu Vitalityn Mathieu ”ZywOo” Herbautin ja fnaticin Jesper ”JW” Wecksellin välillä. Molemmat pelurit ovat olleet turnauksessa joukkueensa ehdottomia johtohahmoja.

Lähtökohdat otteluun ovat äärimmäisen tiukat, koska joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna kaksi kertaa ja otteluvoitot näistä ovat tasan 1-1. Grand final pelataan paras kolmesta -menetelmällä. Turnauksen voittajajoukkue saa $100,000 ja toiseksi tullut $50,000.

 

Tänään 6.10.

Klo 18:00 fnatic vs. Vitality (BO3)

 

 

Lue myös:

 

Lähde: HLTV

Kuvalähde: Dexerto