Battlegrounds julkaisi Steamissa tämän kuun päivityksen tiedot. Serverien suorituskykyä parannettiin jälleen ja ”loot” tasapainoa hienosäädettiin. Peliin tulee kaksi uutta asetta ja kaksi uutta säätilaa.

Kuukausittainen päivitys tulee testiserverille tänään ja jos kaikki menee hyvin, niin se tulee live serverille huomenna.

Tiedotteessa kerrottiin, että he ovat saaneet kiinni myös yli 25 tuhatta huijaria viimeisimmän kolmen kuukauden aikana. Kehittäjät työskentelevät päivittäin BattlEyen kanssa. He havaitsevat ja suojautuvat uusilta huijausohjelmilta, joita ilmestyy markkinoille.

Ensimmäinen uusi ase on P18C. Tällä pistoolilla pystyy ampumaan sarjatulta ja se käyttää 9mm luoteja.

Toinen uusi ase on Groza. Se käyttää 7.62mm luoteja ja sen voi saada vain ”supply drop” laatikoista.

Joihinkin paikkoihin syntyi virheellinen määrä tiettyjä tavaroita bugin takia. Uudessa päivityksessä loot tasapainioa korjailtiin. Tiedotteen mukaa loot tasapainoa säädellään luultavasti vielä useamman kerran early accessin aikana, jotta peli saisi optimaalisen loot tasapainon.

Uudet säätilat ovat pilvetön taivas ja auringonlasku. Peliin lisättiin myös tuhottavia mökkejä. Heikon suosion takia VSS poistettiin ”supply drop” laatikoista. Vaihtoehtoisesti laatikoihin lisättiin AR ja SR äänenvaimentimet ja 4x tähtäimet.

 

Hyvä tietää:

  • Pelaajan kuollessa Duo tai Squad pelissä, pisteet taposta saa se, joka ampui pelaajan ”knocked” tilaan.
  • Autojen keulat osoittavat nyt alussa satunnaisiin suuntiin, koska ennen kaikki osoittivat itään ja spawn autot oli helppo tunnistaa.
  • Voit kiinnittää Red Dot tähtäimen pistooleihin, poislukien revolverin.

Katso kaikki muutokset, lisäykset ja bug fixit täältä.