26.2.2020 pelatussa Pohjois-Amerikan ESEA Advanced -ottelussa nähtiin älytön suoritus. Ottelussa vastakkain pelasivat yhdysvaltalaisjoukkueet LuxGaming ja Lavender. Ottelu pelattiin Nuke-kartassa.

Lavender-joukkueen benji-nimimerkillä pelannut pelaaja osoitti todellista kylmäpäisyyttä alivoimaisena 2vs5 -tilanteessa. Benji havaitsi ensimmäisen vihollisen rampilla, mutta ei halua ampua, ettei hänen sijaintinsa paljastu muille. Benji jatkaa matkaansa varovasti hiipien tikkaita ylös kohti heavenia, josta hän havaitsee kolme vastustajaa ja hoitaa viimeistelyn tyylikkäästi.

Benji kaatoi tilanteessa koko vastustajajoukkueen kylmäpäisellä tilanteenlukutaidolla. Moni olisi varmasti jo painanut hiiren vasenta näppäintä rampilla vihollisen nähdessään, mutta benji hoiti tilanteen tyylillä.

Alla video suorituksesta.

Lavender voitti kyseisen ottelun 7-16 ja he ovat tällä hetkellä Pohjois-Amerikan ESEA Advanced -liigan sijalla 23. 7 voitettua ottelua ja 5 hävittyä. Sen sijaan LuxGaming löytyy 31. sijalta kuudella voitolla sekä kuudella tappiolla.

Benji keräsi kartan aikana 27 tappoa, 15 kuolemaa ja oli joukkueensa tehokkain.

 

Lähde: ESEA

Kuvalähde: Kuvakaappaus / Twitch / etoh_tv