ENCEn loppuvuoden tappioputki sai jatkoa DreamHack Masters Winter -turnauksessa, kun se taipui Complexitylle kolmannessa kartassa maanantaina ja Cloud 9:lle suoraan kahdessa kartassa tiistaina. Näyttäytyminen DreamHackissa tarkoittaa ENCElle kymmentä perättäistä tappiota viimeisen kahden ja puolen kuukauden aikana.

ENCEn kokoonpano on käynyt vuoden 2020 aikana läpi melkoisen myllerryksen, kun pelaajista on vaihtunut kolme ja valmentajankin penkillä istuu uusi kasvo. CS:GO:ssa on totuttu, että uudella kokoonpanolla pelaaminen vaatii aikaa ennen kun voittoja alkaa satamaan.

Jere ”sergej” Salon siirryttyä penkille hänen tilalle kutsuttiin SJ Gamingista Tuomas ”SADDYX” Louhimaa. Vielä ei ole tietoa, nähdäänkö Louhimaa ENCEn paidassa vielä DreamHackin jälkeen.

Ensimmäisessä kartassa Cloud 9:ä vastaan nähtiin vuoden 2019 Majoreiltakin tuttu nurkkaan ahdistetun ENCEn kyky laittaa hanttiin. Puoliajan jälkeen ENCE otti 11 kierrosvoittoa putkeen ja pakotti pelin ei yhdelle, kahdelle vaan kolmelle jatkoajalle. Häviö tuli kuitenkin luvuin 25-23. Marraskuussa joukkueessa aloittanut Joona ”doto” Forss löi tauluun acen toisella jatkoajalla.

Toistaiseksi ENCEllä pitäisi olla aikaa harjoitella ja valmistautua ennen seuraavaa turnaustaan.  Tämän hetkisen tiedon mukaan joukkue tullaan näkemään ESL Pro Leaguen 13. kaudella.

Lue myös: CS:GO-faneille herkkua luvassa ensi vuonna – ESL Pro Tour lisää tarinallisuutta turnauksiinsa