Team Gigantti eSM 2018 -voittonsa jälkeen. Kanerva kuvassa kolmas vasemmalta.

Overwatch Leaguen pelaajahankintojen käydessä kuumana isona kysymyksenä on tietenkin se, nähdäänkö liigan ensi kaudella uusia suomalaispelaajia? Lähelle päästiin viime kuussa kun Team Gigantin Roni ”LhCloudy” Tiihonen (Main Tank) värvättiin Florida Mayhemin akatemiajoukkueeseen, josta tällä on hyvä mahdollisuus nousta itse liigaan.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että ensimmäinen uusi suomalainen liigapelaaja on saatu selville. Englantilainen e-urheilublogisti ja Englannin Overwatch-maajoukkueen sisällöntuottaja Arran “Halo” Brown kertoi aiemmin tänään, että niinikään Team Gigantissa pelaava Richard “rCK” Kanerva (Off Tank) olisi osa Pariisin liigajoukkueen tulevaa kokoonpanoa. Kanerva aloitti Team Gigantissa viime tammikuussa, jota ennen tämä pelasi ENCE Esportsissa.

Pariisi on yksi liigan toisen kauden kahdeksasta uudesta joukkueesta. Brownin lähteet paljastivat myös kolme muuta Pariisin pelaajaa, jotka muodostavat ainakin tässä vaiheessa varsin perieurooppalaisen rosterin. Pelaajat ovat:

  • Benjamin  “Benbest” Dieulafait (Main Tank)
  • Richard  “RCK” Kanerva (Off Tank)
  • Damien HyP” Souville (Flex Support)
  • Nicolas  “NicoGDH” Moret (DPS)

Lähde: Arran Brown  Kuvalähde: SEUL Ry/Joel Tainio