Blizzard kertoi jo vuonna 2019 Blizzconissa, että tekeillä on Overwatch 2. Sen jälkeen projektista on tippunut tietoja satunnaisesti, ja julkaisupäivää on muutettu useampaankin kertaan. Samaan aikaan alkuperäisen Overwatchin suosio on hiipunut, ja monet ovatkin vaihtaneet Riotin FPS-peli Valorantiin. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että uuden Overwatchin julkaisu saattaa olla yllättävänkin lähellä, sillä Dexerton lähteiden mukaan Overwatch Leaguessa pelaavat tiimit saavat mahdollisuuden kokeilla uutta peliä kahden viikon sisällä.

Yksi suurimmista muutoksista pelissä on se, että tulevaisuudessa peliä pelataan 5v5-pelimuodossa, kuten muitakin suosituimpia FPS-pelejä. Dexerto kertoi joulukuussa, että Overwatch Leaguen joukkueet ovat päässeet harjoittelemaan viidellä pelaamista kustomoiduissa kartoissa.

Dexerton raportissa huomautetaan, että vaikka huippujoukkueiden odotetaan saavan kutsut betaan kahden viikon sisällä, ei ole täysin poissuljettua, että betaversio julkaistaisiin myös laajemmalle yleisölle.