Eilen alkoi vuoden 2016 LanTrek lan-tapahtuma!

Yli 1000 pelaajaa kasaavat koneensa ja kuljettavat ne Tampereen messu- ja urheilukeskukseen, alkaen 4. toukokuuta, lanittaen lauantaihin, toukokuun seitsemänteen asti. Kävijälippuja myydään tiuhaa tahtia, sillä tapahtuma vetää kiinnostuneita ihmisiä ympäri Suomen.

Tapahtuma sisältää paljon ohjelmaa kaikille, mutta netin välityksellä odotetaan eniten laneilla pelattavia pro-turnauksia.

Kovemman tason taisto käydään tänä vuonna Counter Strike: Global Offensivessa ja Hearthstone: Heroes of Warcraftissä. Amatööriturnauksia riittää myös, sillä tapahtuma järjestää CS:GO, LoL, Dota 2 ja Hearthstone turnaukset itse konepaikan lunastaneille. Avoimia konsoliturnauksia löytyy FIFA:sta, NHL:stä ja Super Smash Bros. Wii U:lta. Mukana on myös perinteikäs Retrocompo.

Turnauksia voi seurata LanTrek-turnaussivuiltamme: LanTrek’16 CS:GO ja LanTrek’16 Hearthstone.

Meiltä eUrheilu.comin puolesta tapahtumaan lähtevät Elmeri ”eme” Nick, Joni ”JohnTheWriter” Ojala ja Benjamin ”Notahax” Läärä. Tapahtumasta voi myös löytää järjestäjäpuolelta Karo Laineen ja Miika ”Gawin” Pulkkisen. Benjamin Läärä nähdään myös heti torstai aamusta LanTrekkien Dota 2 -amatööriturnauksessa pelaajana.

Pyrimme tarjoamaan torstaista lähtien kaikille seuraajillemme laadukasta uutisointia, mielenkiintoisia haastatteluita, turnauspäivittelyä ja tietenkin monipuolista kotimaisen e-urheilu-skenen lähelle tuomista. Parhaiten matkaamme voi seurata sosiaalisesta mediasta ja kuvamateriaalin takia suosittelemme etsimään meidät Instagramissa, käyttäjänimellä eurheilu.

LanTrek-tapahtumasta voi kuunnella aiemmin julkaistun podcastimme, jossa eme ja Jussi ”HexHaven” Jääskeläinen keskustelivat Miisa ”Naiades” Nuorgamin kanssa.