Länsi-Suomen suurin lan-tapahtuma Lantrek alkaa tänään 28.2.2019 ja jatkuu sunnuntaihin 3.3.2019 asti. Tapahtumassa on luvassa monia amatööriturnauksia, mutta myös CS:GO:n, Dota 2 ja Overwatchin ammattilaisturnaukset, joissa on jaossa yhteensä 23 000 euroa. Turnausten lisäksi tapahtuman avaa GS:GO:n FEL-liigan ottelu, jossa SJ Gaming (ent. Jymy) kohtaa Havun.

Counter-Strike: Global Offencive -turnauksessa voittajalle on luvassa 10 000 euroa ja toiseksi sijoittuneelle 3 000 euroa. Turnaukseen osallistuu kahdeksan joukkuetta; SJ Gaming ja Havu kutsun kautta ja Copenhagen Flames, GoldenGitte, Codewise Unicorns, Izako Boars, Defusekids ja PACT karsintojen kautta. Lohkovaihe on double-elimination, joista vain päättävä ottelu on paras kolmesta.

Dota 2 -turnauksessa on jaossa 5 000 euroa, joista 4 000 menee voittajalle ja 1 000 euroa kakkoselle. Turnaukseen osallistuu neljä joukkuetta; Helsinki REDS kutsun kautta ja Womberers ja Pelaajat.com avointen verkkokarsintojen kautta ja yksi joukkue tulee Lantrekin amatööriturnauksen kautta.

Overwatch-turnauksessa on jaossa sama määrä palkintorahaa kuin Dota 2 -turnauksessa ja joukkueet on valittu turnaukseen myös samalla tavalla kuin Dota 2 -turnaukseen. Team Nemesis on mukana kutsun kautta ja NYYRIKKI Frost sekä Vuohilauma-karsintojen kautta.

CS:GO -turnausta voit seurata Lantrekin Twitch-kanavalta. Kanavalla striimataan myös  Dota 2:n ja Overwatchin finaalit. CS:GO:n finaali striimataan Elisan Twitch-kanavalla.

Näiden lisäksi tapahtumassa pelataan mm. NHL:n European Championship Leaguen finaalisarja, Elisan 5G mobiilikiertueen mestaruustaisto sekä amatööriturnaukset Counter-Strike:
Global offensivessa, Overwatchissa , Dota 2:ssa, Playerunknown’s battlegroundsissa , League of legendsissä ja Hearthstonessa.  Konsolipuolella kävijät pääsevät taistelemaan FIFA 19:ssa (PlayStation 4), NHL 19:ssa (PlayStation 4), Super Smash Bros. Meleessä (Nintendo Gamecube) ja Super Smash Bros. Ultimatessa (Nintendo Switch).

Lisätietoa turnausaikataulusta löydät Lantrekin verkkosivuilta.

Lähde: Lantrek, kuvalähde: Lantrek (kuvaaja: Markus Räty)