"Kuolemanlohkoksi" luonnehdittujen tiimien pelit lunastivat ennakko-odotukset ja Rynnäkköviikset onnistuivat ratkaisemaan tiukan väännön edukseen vasta overtimen puolella jättäen taululle lukemat 19-16. SkitLiten yhteistyö ja koordinaatio nostivat tiimin valokeilaan heidän ottaessaan ensin voiton ENCEstä ja sen jälkeen Rynnäkköviiksistä tasaisin lukemin 16-11. Tiimin nuori tähti sergej tarjoili vahvoja näyttöjä osaamisestaan napaten frägejä tasaisen varmasti tilanteesta ja aseesta riippumatta. Rynnäkköviikset voittivat tiebreakerissa ENCEn lukemin 16-8 ja nappasivat itselleen toisen lohkon jatkopaikoista.

Seuraavaksi vuorossa oli B-lohko ja ENCOREn kliinisen vahva suoritus vain kymmenellä hävityllä kierroksella kahdessa lohkopelissään. Toiseksi lohkossa tiensä ohi Paranoian ja rehti.cs:n pelasi Chrome Gaming.

Illalla jännitystä tarjoili D-lohko, jossa FR34KSHOW vei voiton ensin ranskalaisesta PLATINIUMISTA lukemin 16-9 ja taisteli sen jälkeen niukan 16-14 voiton TOOMUCHVIDEOGAMESista, pokaten itselleen lohkovoiton. Päivän trillerin titteli menee kuitenkin ottelulle Conquer Gaming vastaan TOOMUCHVIDEOGAMES, jonka ratkaisua haettiin aina 66. roundilta saakka. Jännitysnäytelmä huipentui lopunta TOOMUCHVIDEOGAMESin voittoon lukemissa 34-32.

Tänään turnaus jatkuu kello 9.00 alkavilla pudotuspeleillä. Ensimmäisenä vastakkain asettuvat LGR ja Chrome Gaming sekä FR34KSHOW ja Ajuri. Kannattaa pitää silmällä, kun pudotuspelien toisessa osassa noin klo 13 SkitLite ja Rynnäkköviiksiet ottavat revanssia lohkovaiheesta. Riittääkö SkitLiten harjoiteltu tiimityöskentely ja sergejn näytöt kantamaan joukkueen finaaliin, vai katkaiseeko matkan lohkovaiheen tiebreakerin CT-puolella itsensä löytänyt Rynnäkköviikset?

JIMM'S LanTrek 2017 CS:GO Professional Tournament
Pudotuspelikaavio

 


Pelit näkee suorana LanTrekTVstä
Pudotuspelikaaviot löytyy Toornaments-palvelusta