Aalto Yliopiston pelaamiseen keskittyvä oppilasjärjestö Aalto Gamers järjestää tulevana lauantaina 12:00 alkaen Tavern Hero karsinnan Tietotalossa Espoon Keilaniemessa. Turnaus pelataan single elimination bracketilla ja formaattina Conquest Best-of-5 yhdellä bännillä. Turnauksen voittaja kruunataan Tavern Heroksi

Tavern Hero on Blizzardin oikotie joka tarjoaa mahdollisuuden kilpailla maailmanmestaruuksissa myös pelaajille joilla ei ole aikaa kerätä tarpeeksi HCT pisteitä playoff paikkaa varten. Käytännössä kaikki Tavern Hero voittajat kutsutaan elokuussa järjestettävään onlineturnaukseen josta kahdeksan parasta kuittaa paikkansa kesäkauden mestaruuksien pudotuspeleissä.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on auki vielä keskiviikkoon, mutta jo nyt osallistujalistalta löytyvät mm. HAVU Gamingin Mikael ”Threat” Backman, Dreamhack Summereilla jaetulle kolmannelle sijalle yltänyt TORI Esportsin Sauli ”Zumpp” ja ENCE Esportsin Antti ”Kufdon” Lammi joten tiedossa on varmasti erittäin kovatasoinen turnaus.

Niille, jotka eivät halua kilpailla Tavern Heron tittelistä, on tarjolla mahdollisuus seurata turnausta paikan päältä ja osallistua ohessa pienempiin miniturnauksiin, joten kannattaa ehdottomasti suunnata paikalle lauantaina.

Selostajia ja lähetystä ei ole vielä julkaistu, mutta kannattaa seurata Aalto Gamersin Twitch-kanavaa tarkempia tietoja varten.

Lisätietoa tapahtumasta ja linkki ilmoittautumiseen Aalto Gamersin Facebook-sivuilla.