Ensimmäinen LCS-viikko ei tuottanut suuria yllätyksiä, kuin sekä G2, että H2k Gaming onnistuivat voittamaan molemmat viikon ottelunsa.

Suomalaisittain kausi alkoi hieman alavireisesti, kun Aleksi “Hiiva” Kaikkosen edustama Origen hävisi avausottelussaan H2k Gamingille. Origen kuitenkin osoitti ottellussa, että se taisteelee tosissaan pudotuspelipaikoista ja onnistui ajoittain panemaan kampoihin lohkon ennakkosuosikille.

Toinen LCS viikko alkaa jälleen Origenin pelillä. Viikonlopun aikana selviää jatkavatko ennakkosuosikit lohkojensa dominoimista vai pystyvätkö haastajat nousemaan parrasvaloihin.

Toisen viikon ottelut:

Torstai 26. tammikuuta

  • Origen vs. Unicorns of Love klo 18:00
  • Misfits vs. Roccat klo 21:00

Perjantai 27. tammikuuta

  • Team Vitality vs. Splyce klo 18;00
  • GIANTS! Gaming vs. Fnatic klo 21:00

Lauantai 28. tammikuuta

  • H2k Gaming vs. Unicorns of Love klo 17:00
  • G2 Esports vs. Misftis klo 20:00

Sunnuntai 29. tammikuuta

  • Team Vitality vs. Origen klo 17:00
  • GIANTS! Gaming vs Roccat klo 20:00

Katso ainakin nämä pelit

Origen vastaan Unicorns of Love Torstaina 26. tammikuuta kello 18:00

Origen avaa myös toisen peliviikon, kun se kohtaa viikon ensimmäisessä ottelussa ensimmäisellä viikolla Vitalityn kaataneen Unicorns of Loven. Pelissä riittää suomalaisjännitettävää, kun Hiivan edustama Origen jahtaa kauden ensimmäistä voittoaan. Molemmat joukkueet pelaavat myös myöhemmin viikolla, kun Unicorns of Love kohtaa H2k Gamingin lauantaina ja Origen ottaa mittaa Vitalitystä sunnuntaina.

GIANTS! Gaming vastaan Fnatic perjantaina 27. tammikuuta kello 21:00

Molemmat joukkueet kärsivät tappion avausviikolla. GIANTS! Misfitsille ja Fnatic ennakosuosikki G2:selle. Ottelu on tärkeä molemmille sillä joukkueet kamppailevat pääsystä lohkon kolmen parhaan joukkoon. Vaikka kausi on vasta aluillaan, ovat pisteet elintärkeitä molemmille.

G2 Esports vastaan Misfits lauantaina 28. tammikuuta kello 20:00

Yksi kevätkauden ennakkosuosikeista – G2 – kohtaa kolmannessa pelissään Misfitsin, joka onnistui avausviikolla kaatamaan GIANTS! Gamingin. Jatkaako ennakkosuosikki puhtaalla pelillä vai pystyykö Misfits yllättämään ja nousemaan lohkon kärkeen?